Fondsenwerving

Samen maken we het verschil voor een duurzame toekomst

Cijfers 2015

Totale inkomsten

6.968.114

 

Ontwikkeling donateurs

Natuur & Milieu heeft projectgebonden inkomsten uit verschillende bronnen: de overheid, bedrijven en fondsen, waarvoor we soms structureel, maar meestal op projectbasis de samenwerking opzoeken. Daarnaast maakt de Nationale Postcode Loterij het met haar jaarlijkse bijdrage mogelijk dat wij onze onafhankelijke positie behouden en kunnen werken aan onze missie. En ten slotte, niet in het minst, zijn onze donateurs onmisbaar voor ons werk. 

Wij bedanken onze donateurs

We zijn onze trouwe achterban van donateurs heel dankbaar. Deze groep wordt elk jaar groter: we zijn er trots op dat ook dit jaar de stijgende trend is voortgezet naar 8.940 donateurs. Dit zijn mensen die structureel een gift geven, vrijwilliger zijn of in de afgelopen twee jaar minimaal tweemaal een gift hebben gegeven.

Lees meer

Steun Postcode Loterij

De Postcode Loterij levert al vele jaren een fantastische bijdrage aan het werk van veel goede doelen in Nederland. Maar liefst 50 procent van de opbrengst van de Postcode Loterij wordt verdeeld over meer dan 95 goede doelen die werkzaam zijn op het gebied van Mens en Natuur. In 2015 is een recordbedrag van 328 miljoen euro uitgekeerd. Natuur & Milieu hoort al sinds 1996 bij de goede doelen die op een bijdrage mogen rekenen. We ontvangen per jaar 1,8 miljoen euro van de Postcode Loterij: een aanzienlijke bijdrage waar wij erg dankbaar voor zijn. Met deze steun hebben we in 2015 een hele hoop mooie projecten en campagnes kunnen realiseren.

Lees meer

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor